Александр запоребриком
New Member
- Реакции
- 0
- Баллы
- 1
Интересный спортивный мужчина познакомится с девушкой до 25 лет, деньги по договорённости. Буду в Августе две недели в Украине и рядом. Предлагаю веселиться со мной.
А що, запоребиком всі студентки страшні, чи грошей на студенток запоребиком не вистачає ? "Две недели веселитися" , а якщо дівчині сподобається ))) що .... "поматросил" і знову за поребрик?Не профи обычная девушка, может студентка
Интересно вы формулирует: в Украине и рядом... напомнило: "мой адрес Советский Союз"Интересный спортивный мужчина познакомится с девушкой до 25 лет, деньги по договорённости. Буду в Августе две недели в Украине и рядом. Предлагаю веселиться со мной.
А що, запоребиком всі студентки страшні, чи грошей на студенток запоребиком не вистачає ? "Две недели веселитися" , а якщо дівчині сподобається ))) що .... "поматросил" і знову за поребрик?
Ппц, як мені було 25 років, в мене й думки не було шукати якусь дівчину за "деньги по договоренности " .
Це ж треба щоб цікавий спортивний чувак не міг познайомитись де небудь і без грошей. .... Куди котитьиться світ...ппц.
Я не разумею твой клопат сябрА що, запоребиком всі студентки страшні, чи грошей на студенток запоребиком не вистачає ? "Две недели веселитися" , а якщо дівчині сподобається ))) що .... "поматросил" і знову за поребрик?
Ппц, як мені було 25 років, в мене й думки не було шукати якусь дівчину за "деньги по договоренности " .
Це ж треба щоб цікавий спортивний чувак не міг познайомитись де небудь і без грошей. .... Куди котитьиться світ...ппц.
Невже бульбаші вже стали схожими до москалів , я не панимаю, я не розумею...Я не разумею твой клопат сябр
Я за мяжой у Америцы и не маю часу шукаць кали буду у вас
"Оно" мне не кент )))А я думала, что вы с вашим кентом scrollом решили нас покинуть. Ааа, нет