0988277292 псіхапат-дрочельнік

Irishka_2000

Моя русофобія недостатня
Девушки
Реакции
1,192
Баллы
113
100% неадекватно-неуважне + брехливо-нагле створіння рівня глибокого ЧС.

Вложения

Последнее редактирование:

Irishka_2000

Моя русофобія недостатня
Девушки
Реакции
1,192
Баллы
113
Продовження дрочерської саги! Як бачите, сутність кожної ( навіть незнайомої) людини я можу точно описати з перших слів та хвилин спілкування ( P. S. : Дякую тобі, Отець Небесний, за цей набутий талант!) .

Вложения

Последнее редактирование:

Irishka_2000

Моя русофобія недостатня
Девушки
Реакции
1,192
Баллы
113
Andrew, він же @ProducerValentin , якщо у вас є що мені сказати, то пишіть публічно : не маю ніяких секретів від Отця Небесного та громадськості!

Irishka_2000

Моя русофобія недостатня
Девушки
Реакции
1,192
Баллы
113
@Prosto Maria , прошу по можливості виставити цей номер з коротким описом ситуації на Червоному сайті?! Наперед вдячна за допомогу та зворотній зв'язок ?!

ProducerValentin

New Member
Реакции
1
Баллы
3
Andrew, він же @ProducerValentin , якщо у вас є що мені сказати, то пишіть публічно : не маю ніяких секретів від Отця Небесного та громадськості!
Чомусь з цієї теми мої повідомлення та повідомлення іншого користувача щодо тебе видалили. Я так розумію, мені навіть висловити свою думку не дадуть?)

Prosto Maria

Well-Known Member
Реакции
448
Баллы
63

IrinaIl

Member
Реакции
75
Баллы
18
Продолжает звонить. Или беспонтовые разговоры дроча, комплименты и прочие дрочерские замашки или вообще сбрасывает, видать, в надежде, что ему перезвонят.

Hans

New Member
Реакции
9
Баллы
3
чисто ни за что в открытый доступ номер пацана кинули, не зря изначально номер скрывал

Irishka_2000

Моя русофобія недостатня
Девушки
Реакции
1,192
Баллы
113
чисто ни за что в открытый доступ номер пацана кинули, не зря изначально номер скрывал
Мене дивують коментарі таких тіпа " знатоків", як ви, у розділі " відгуки про клієнтів Києва ". Сходили до декількох ІНДІ-юшок з цього ресурсу , так тепер рєзко возомнили себе " ахуєть яким " знатоком " двіжа прастітуток" ? Чи у вас цей " дар " є вродженим?

Hans

New Member
Реакции
9
Баллы
3
Мене дивують коментарі таких тіпа " знатоків", як ви, у розділі " відгуки про клієнтів Києва ". Сходили до декількох ІНДІ-юшок з цього ресурсу , так тепер рєзко возомнили себе " ахуєть яким " знатоком " двіжа прастітуток" ? Чи у вас цей " дар " є вродженим?
К чему этот коммент? Вы б лучше объяснили что чел конкретно вам сделал, чтоб заслужить попадание сюда? Подумал «а може…»??

Irishka_2000

Моя русофобія недостатня
Девушки
Реакции
1,192
Баллы
113
К чему этот коммент? Вы б лучше объяснили что чел конкретно вам сделал, чтоб заслужить попадание сюда? Подумал «а може…»??
Ось?

IrinaIl

Member
Реакции
75
Баллы
18
Мне например, он звонил раз 10, начиная за здравие, естественно, отнимал у меня время. Говорит сразу вроде нормально- потом вылазит дрочерская натура и толку ноль. Или звонит и сброс - также неоднократно. Видимо, ещё и нищеброд, думает, что ему будут перезванивать. Он здесь потому, что он не клиент, а дрочер и мозгофакер. И здесь ему самое место! А почему здесь вы, Hans? Да потому что вы такой же примерно. Нормальные люди, которые пользуются услугами, а не самоутверждаются на таких ресурсах( вы же понимаете, что от самоутверждения не сантиметров, не умения не прибавится) - просто об этих ресурсах и узнавать не попытаются. Они просто не будут тратить на это время.

Hans

New Member
Реакции
9
Баллы
3
Мне например, он звонил раз 10, начиная за здравие, естественно, отнимал у меня время. Говорит сразу вроде нормально- потом вылазит дрочерская натура и толку ноль. Или звонит и сброс - также неоднократно. Видимо, ещё и нищеброд, думает, что ему будут перезванивать. Он здесь потому, что он не клиент, а дрочер и мозгофакер. И здесь ему самое место! А почему здесь вы, Hans? Да потому что вы такой же примерно. Нормальные люди, которые пользуются услугами, а не самоутверждаются на таких ресурсах( вы же понимаете, что от самоутверждения не сантиметров, не умения не прибавится) - просто об этих ресурсах и узнавать не попытаются. Они просто не будут тратить на это время.
ммм переход на личности

Сверху