Максим 77437843
New Member
- Реакции
- 0
- Баллы
- 1
Посеред дня накотило бажання трохи розслабитись, вирішив пошукати варіанти в інтернеті. Ця панянка рекламувалась як зазвичай — на "жовтих" майданчиках і на булочному сайті. Подзвонив, голос приємний, домовились швидко. Приймає в центрі, десь у дворах за Пегасом.
Квартира в старому стилі, другий поверх, але загалом прибрано. По цінах усе стандартно: година - 1600, півгодини - 1200, експрес - 1000. Вирішив узяти експрес — на пробу.
Двері відчинила — обличчя наче й норм, але трохи припухле. Вік на вигляд десь 36-38, хоча в анкеті написано 30 — але тут нічого нового, майже всі занижують. Фігура більш-менш, але на цьому всі плюси, на жаль, закінчились.
Почали. Одягнула резинку, взяла в рот — але так, ніби боялась, що вкусить себе. Ну ок, думаю, ставлю раком — може хоч так щось піде. Але щойно почав — накрило жорстким запахом, такий "аромат", що аж в очах защипало. Реально стало погано. Про будь-яке завершення вже не йшлось — тільки думав, як швидше зібратись і піти.
Так і зробив — закінчувати навіть не захотілось. Просто пішов.
Моя порада: обходьте десятою дорогою. Від слова "взагалі".
Зовнішність: 4
Місце: 3
Інтимні послуги:
Мінет: 2
Мінет без резинки: не раджу
Анальний секс: не питав
Класичний секс: 1
Додаткові послуги: -
Рекомендація: точно ні.
Ссылка на её анкету и контакты здесь: https://prostikom.net/Ivano-frankivsk/170107-hudaja-krasotka.html
Квартира в старому стилі, другий поверх, але загалом прибрано. По цінах усе стандартно: година - 1600, півгодини - 1200, експрес - 1000. Вирішив узяти експрес — на пробу.
Двері відчинила — обличчя наче й норм, але трохи припухле. Вік на вигляд десь 36-38, хоча в анкеті написано 30 — але тут нічого нового, майже всі занижують. Фігура більш-менш, але на цьому всі плюси, на жаль, закінчились.
Почали. Одягнула резинку, взяла в рот — але так, ніби боялась, що вкусить себе. Ну ок, думаю, ставлю раком — може хоч так щось піде. Але щойно почав — накрило жорстким запахом, такий "аромат", що аж в очах защипало. Реально стало погано. Про будь-яке завершення вже не йшлось — тільки думав, як швидше зібратись і піти.
Так і зробив — закінчувати навіть не захотілось. Просто пішов.
Моя порада: обходьте десятою дорогою. Від слова "взагалі".
Зовнішність: 4
Місце: 3
Інтимні послуги:
Мінет: 2
Мінет без резинки: не раджу
Анальний секс: не питав
Класичний секс: 1
Додаткові послуги: -
Рекомендація: точно ні.
Ссылка на её анкету и контакты здесь: https://prostikom.net/Ivano-frankivsk/170107-hudaja-krasotka.html
Вложения
-
10.7 KB Просмотры: 2,255