Ana Stasiya X
Well-Known Member
- Реакции
- 430
- Баллы
- 83
Я наслаждаюсь жизнью.Чего и вам всем желаю )
Значить, була у гінеколога. Звати Вітряк Наталія Анатоліївна. Працює в Добробуті на Севастопольській площі. Київ недобре знаю, хоча сама приїзджа. Знайомі з 2016 року, коли почалася моя повійська біографія у Гарємі...Причин задержки не так много
Порада така, при негативному тесті на вагітність, затримка місячних довше звичного періоду більше ніж на 2 тижні - привід відвідати гінеколога і узіста. Вперше чую, що ковід може впливати на періоди.
Виїзджаю з країни... Значить, зашла в Дію перевірити QR-код, а мені уже пришло повідомлення про можливість отримати 1000 грн, хоча у мене поки що лише 1 вакцина... Буду розбиратися з деталями...Можливо, і я таки колись дочекаюся свою " законну " 1000 грнКовідом захворіла в березні, 3 дні t 40°C, тоді ще декілька днів 38.
Сильна ангіна і страшенна слабкість в додаток.
Восени вакцинувалася Файзером. Чекаю на тисячу зелі, піду в театр опери і балету. ??
Давно отримали " Вовину тисячу " і чи довго чекали з моменту подачі заявки до її отримання?Мої вітання!
Я теж отримав 1000.
А її еквівалент, з зп картки перерахував до дитбудинку
Тижні три тому.Давно отримали " Вовину тисячу " і чи довго чекали з моменту подачі заявки до її отримання?