@di_str_01 Номеру не має Неведимка типу

Соня88

Соня-золотые ручки!
Реакции
40
Баллы
18
записує про послуги, все вказано в прайсі, відповідаю потворно, він як дитя запитує знову, бо типу не розуміє, потім починає обзивати, бо по десятому кругу я не хочу йому розповідати. Де такі беруться хворі і ображені на всіх. Фууу. Добре, що такі відмітаються ще в телефонному режимі!

Вложения

Irishka_2000

Моя русофобія недостатня
Девушки
Реакции
1,192
Баллы
113
Тут більше схоже на ждуна/жданика/почекуна звичайного, тому воно просто робе вигляд, що українську мову типу не розуміє. Стандартні імперські замашки.

Последнее редактирование:

I 'm beaty

New Member
Реакции
1
Баллы
3
Не клиентированые девченки,все понятно ))

Соня88

Соня-золотые ручки!
Реакции
40
Баллы
18
Не клиентированые девченки,все понятно ))
“Клиентированые» ??? ооо, саме на твою думку чекали)) приклад для наслідування- якщо що - це сарказм)
Тобі може і норм такі особи, а мені цікавіший сегмент персон з ознаками інтелекту, порядності і платоспроможності)

I 'm beaty

New Member
Реакции
1
Баллы
3
“Клиентированые» ??? ооо, саме на твою думку чекали)) приклад для наслідування- якщо що - це сарказм)
Тобі може і норм такі особи, а мені цікавіший сегмент персон з ознаками інтелекту, порядності і платоспроможності)
Это вы сами ответили или вам продиктовали ?)))

I 'm beaty

New Member
Реакции
1
Баллы
3

I 'm beaty

New Member
Реакции
1
Баллы
3
записує про послуги, все вказано в прайсі, відповідаю потворно, він як дитя запитує знову, бо типу не розуміє, потім починає обзивати, бо по десятому кругу я не хочу йому розповідати. Де такі беруться хворі і ображені на всіх. Фууу. Добре, що такі відмітаються ще в телефонному режимі!
Нормальный клиент .Можно брать .Просто надо научиться общаться с людьми ,а не хамить им ))

Irishka_2000

Моя русофобія недостатня
Девушки
Реакции
1,192
Баллы
113
Нормальный клиент .Можно брать .Просто надо научиться общаться с людьми ,а не хамить им ))
Ну да, ну да))) Це тільки у корупційних тіньових помийках (САЛОНАХ по-блатному),що кришуються тиловими ухилянтами в погонах, "дрочер абикновєнний" може серйозно сприймацця як клієнт))) там малоосвідчених дівчаток-рабинь за безцінь (без офіційного працевлаштування і сплати податків в українську казну звісно) мужикам із категорії "КАКАЯРАЗНІЦА" підженуть скільки хо (із сусідніх баз-квартирних борделів також, якшо нада)...А для свідомих повій-інді РІЗНИЦЯ ЗАВЖДИ Є

I 'm beaty

New Member
Реакции
1
Баллы
3
Ну да, ну да))) Це тільки у корупційних тіньових помийках (САЛОНАХ по-блатному),що кришуються тиловими ухилянтами в погонах, "дрочер абикновєнний" може серйозно сприймацця як клієнт))) там малоосвідчених дівчаток-рабинь за безцінь (без офіційного працевлаштування і сплати податків в українську казну звісно) мужикам із категорії "КАКАЯРАЗНІЦА" підженуть скільки хо (із сусідніх баз-квартирних борделів також, якшо нада)...А для свідомих повій-інді РІЗНИЦЯ ЗАВЖДИ Є
Ира ,а вам нравится ваше "ник-нейм" ,здесь на сайте ?Я думаю ,что Инна вам личить бiльше)))

I 'm beaty

New Member
Реакции
1
Баллы
3
Знаете почему у вас в жизни больше ничего хорошего не будет ??А потому что ,вы меня знаете ,ха-ха-ха

I 'm beaty

New Member
Реакции
1
Баллы
3
Это тому светланькому с сединой в догонку можете сказать ))))

I 'm beaty

New Member
Реакции
1
Баллы
3
И ещё вопрос - по бабкам бегать не заебались,родимые !?Интерестно ,почему ее ничего не берет ?))Она ,наверное ,больше бабок и всех прочих все знает )))))

Соня88

Соня-золотые ручки!
Реакции
40
Баллы
18
Есть свидетели ?)))))
Свідки😂🤣 Ієгови

От, тобі і залишили таких «нормальних», спілкуйся)))) чому нервувати то! Твій «хліб» залишили тобі
Тільки от питання, розумієш, щасливі люди не заздрять успіхам інших, не заздрять тому, що я можу перебирати і вибирати!! А от жовчні люди, (не буду показувати👆🏻), будуть писати і писати образи і ніяк не заспокояться.
Але ж ти не зрозумієш…доречі, пишеться правильно твій нік beaUty

Сверху