Лицедей
Представитель уличной интеллигенции
- Реакции
- 1,377
- Баллы
- 113
ШтанцЫ сухие)Ви там того...від страху в штанці бува не наробили?!
ШтанцЫ сухие)Ви там того...від страху в штанці бува не наробили?!
Пічальненько...а я так стараласьШтанцЫ сухие)
В укрго объявление выкиньте@Ana Stasiya X , зупинилась я finally у одному з готелів столиці. Порадьте, будь ласка, де замовити мальчіка-масажиста з доставкою на дом, тока шоби строго без інтіма???!
Та ви шо, Анастейша: я відвикла від українського трешу? може є перевірені номериВ укрго объявление выкиньте![]()
![]()
есть 1 хороший мужчина-массажистТа ви шо, Анастейша: я відвикла від українського трешу? може є перевірені номери?! Ну так шоб нервову систему собі зберегти...
Некогда искать номера).Бауман снова вышел "погулять",бегая по моей несчастной квартирке...поэтому могу предложить поиграть в более интересные игры "поимка преступника", "сними преступника на камеру" ,"постой теперь ты на шухере".....сижу думаю,что надо будет ключи от квартиры раскидать по всей улице.....я думаю,что жэка не устоитТа ви шо, Анастейша: я відвикла від українського трешу? може є перевірені номери?! Ну так шоб нервову систему собі зберегти...
Як я вас розумію, Анастейша. Сама така: із 7 ранку на " астріє атакі "... от розмірковую, як би мені монетизувати свій письменницький талант?! Може, ви якісь хороші ідейки підкинетеНекогда искать номера).Бауман снова вышел "погулять",бегая по моей несчастной квартирке...поэтому могу предложить поиграть в более интересные игры "поимка преступника", "сними преступника на камеру" ,"постой теперь ты на шухере".....сижу думаю,что надо будет ключи от квартиры раскидать по всей улице.....я думаю,что жэка не устоит.А остальным - они и в @уй не упирались.Ну,в смысле,не нужны))))
Как!?Вам не платят за чатик!?Як я вас розумію, Анастейша. Сама така: із 7 ранку на " астріє атакі "... от розмірковую, як би мені монетизувати свій письменницький талант?! Може, ви якісь хороші ідейки підкинете?!