ЛЮБІ ДРУЗІ!
ТРОХИ ДООПРАЦЮВАЛА СВОЮ РЕКЛАМУ ІЗ ВРАХУВАННЯМ МОЇХ ОСОБИСТИХ ПОБАЖАНЬ!!
І так я все ще та сама Алі4ка Сафарова, і у листопаді цього року виповнюється 5 років з тих пір, як мене занесло в сферу проституції...
Про все це та багато іншого ви зможете дізнаєтеся детальніше зовсім скоро у моїх автобіографічних писульках...ЗА ОКРЕМУ ПЛАТУ, звичайно)))
Отож, каталог моїх ВІРТ-ПОСЛУГ по стану на сьогодні
ВІДЕО - ПРОДУКЦІЯ:
?
ВІДЕО НОМЕР 1: захищений інтим з клієнтом у позі доггі-стайл. Зроблено в Україні.
?
ВІДЕО НОМЕР 2: ігри з моїми сідницями, тискання, класичний захищений інтим з клієнтом. Зроблено в Україні.
?
ВІДЕО НОМЕР 3: фрагменти захищеного орального інтиму та доггі-стайл в африканському стилі. Все з клієнтом. Зроблено не в Україні.
?
ВІДЕО НОМЕР 4: захищений інтим в позі наїздниця з клієнтом. Зроблено не в Україні.
?
ВІДЕО НОМЕР 5: моя особиста маструбація з використанням вібратора з презервативом. Зроблено в Україні.
?
ВІДЕО НОМЕР 6: незахищений секс в позі раком з екс-бойфрендом африканського походження. Зроблено в Україні.
?
ВІДЕО НОМЕР 7: незахищений секс в позі раком з екс-бойфрендом африканского походження. Інший, дуже близький ракурс. Зроблено там же.
?
ВІДЕО НОМЕР 8: незахищений секс в місіонерській позі з екс-бойфрендом африканського походження. Зроблено там же.
?
ВІДЕО FACE 1: можливість подивитися мені в очі та поглянути, як я виглядаю в неробочій обстановці. Обличчя буде в масці. Очі, колір волосся, тіло в одязі видно чудово. Зроблено не в Україні.
?
ВІДЕО FACE 2: можливість розглянути всі мої недоліки. На відео відображена я в нижній білизні
біля пілона. Обличчя буде видно з неблизького ракурса. Зроблено не в Україні.
АУДІО - ПОСЛУГИ:
?
Послуга " Сповідь повії ": можливість замовлення у мене голосової розповіді на юудь-яку життєву тему ( наприклад, описання будь-якого інтим-досвіду з клієнтом і т.д., і т.п.). Аудіо тривалістю максимум до 5 хв коштує 300 грн.
ФОТО - ПОСЛУГИ:
?можливість замовити мої перші робочі непрофесійні фотографії часів роботи в салонах м.Києва 2016-2017 рр випуску
без обличчя. Вартість - 250 грн за 1 фото;
?можливість замовити інтимні фотографії в режимі реального часу
без обличчя в нижній білизні - 100 грн за 1 фото;
?можливість замовити інтимні фотографії в режимі реального часу
без обличчя і білизни - 200 грн за 1 фото;
ПЛАТНІ РОЗВАГИ ДЛЯ ВІРТУАЛІВ ПЕЧАТНОГО ТИПУ:
?послуга " Вбивця часу аудіал " - звичайна переписка на будь-яку тематику по Telegram без супроводу картинками. Вартість - 250 грн за 10 хвилин
?послуга " Вбивця часу візуал " - переписка на будь-яку тематику по Telegram із 1-2 фото
в одязі з мого боку в режимі реального часу. Вартість - 350 грн / 10 хвилин;
МАЛЕНЬКА РЕМАРКА: Фото з обличчям, а також відео ( окрім тих, що вказані у рекламі ) я не роблю ні за які гроші. Вважайте, що це - моє ТАБУ. Також я одразу повідомляю, що забороняю використовувати придбану у мене продукцію в будь-яких інших цілях, окрім особистих!!!
???Зв'язок зі мною:
лише через Telegram - ali4ka_safarova???

На зв'язку - 24/7 в Україні та за її межами.
?Замовлена продукція буде відправлена Вам лише після повної сплати її вартості та надсилання електронного підтвердження того, що це саме Ваша оплата!!!
Завжди рада поспілкуватися та відправити свою інтим-продукцію лише в хороші руки та адекватні голови