Народ, привіт! Вирішив от розповісти про одним місцем, можливо комусь із вас знадобиться. Останнім часом щось відчув, що сплю гірше, всю ніч кручусь, а вранці відчуваю себе, ніби й не лягав. Думав на роботу, на атмосферний тиск, а дружина видала: "Треба оновити постільну білизну на нормальну, а не цю синтетику з ринку". І отут я поліз в інтернет.
Чесно кажучи, думав, що
вибір постільної білизни - це просто "гарний малюнок чи ні". Виявилось, ціла наука. І бязь, і ранфорс, і сатин... А я в цих назвах плавав, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.
Народ, це ж скарбниця знань! Реально залип на годину. У них прямо як в довіднику: по полицях розкладені всі тканини, від простої бязі до дорогого сатину та льону. Навіть є порівняння з порівнянням щільності тканини та того ж, скільки там циклів прання витримує матеріал. Дуже допомогло мені зрозуміти, чому один комплект коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.
З цікавого для себе виніс:
- Виявляється, що, українські та євро розміри сітки суттєво відрізняються, і перш ніж купувати варто бігати з сантиметром міряти свою ковдру, а не тупо вірити ярлику «сімейний».
- От чесно, не знав, що фланель влітку — це жах, а якісний сатин реально дихає, тому що в цієї тканини плетіння ниток інша.
- На сайті розписано, як доглядати, щоб колір не зліз через місяць. Болісна тема для всіх, у кого пральна машинка паше без відпочинку.
У підсумку вирішив замовити на пробу сатиновий комплект від нашого бренду (підтримали українське). Поки політ нормальний — сплю як немовля, тканина дуже приємна до тіла, не збивається й не електризується.
Коротше, якщо ти, як і я, до цього моменту вважали, що підковдра — це не та річ, в що варто вникати, дуже раджу почитати інформацію на цьому ресурсі. Реально зберігає нерви на підбір та вберігає від покупки якоїсь фігні. Усім міцного сну!