Ana Stasiya X
Well-Known Member
- Реакции
- 430
- Баллы
- 83
Ааа,этот стирненко))
Если у вас к тому царю есть какие то вопросы ,вы можете попробовать задать их личноТак-так, Настюша. Як минула нічна оргія під " Боже, царя храні "?!
Так, я на нього підписаний.Чудова ідея. Чи розділяєте позицію Сергія Стерненка з цього питання, Берлі
?!
Жодних царів та кумирів, окрім @Indigo , не визнаю!Если у вас к тому царю есть какие то вопросы ,вы можете попробовать задать их лично![]()
Зголодніли, Настюша, чи спрацював ефект собаки ПавловаИришка,что же вы свой завтрак не выложили здесЯ?)
А я?Жодних царів та кумирів, окрім @Indigo , не визнаю!
Забыли добавить --еще поклоняюсь деньгам.Вобщем,вы -идослужитель ,зрозумiлоЖодних царів та кумирів, окрім @Indigo , не визнаю!
Настя, чому ви такі злі?Забыли добавить --еще поклоняюсь деньгам.Вобщем,вы -идослужитель ,зрозумiло![]()
А сколько человек ,пользуясь вашим аккаунтом ,мне пишет?))))Зголодніли, Настюша, чи спрацював ефект собаки Павлова?!
Я злая?яОткуда такие выводы?Пишу всегда правду,как и говорю ее в глазаНастя, чому ви такі злі?
Так же не можна, ви легше собі робите гірше...![]()
Ні, це не та правда...Я злая?яОткуда такие выводы?Пишу всегда правду,как и говорю ее в глаза
Настя, при чому тут за@рачування?! Дана тема знаходиться в розділі " Важниє вапроси дєвушкам, абщєніє ", тобто люди тут можуть просто собі спілкуватися, просто висловлювати свої життєві погляди. Якщо я вам настільки протівна, то чому ви постійно відповідаєте мені, ХОЧА відповідями ЦЕ можна назвати з великою натяжкою. Постійно використовуєте тактику спілкування вовочки путіна. Думаєте, що це дуже розумно і кумедно виглядає в очах інших, коли вам задають конкретне питання, а ви починаєте молоти якусь нісетницю і пускати тільки вам зрозумілі ржати?! І після цього всього у вас ще повертається язик називати шота там ісконно росіянським словом на букву х..?!Есть люди,которые могут и им дано выйти из ситуации...а есть не дано...и вот мы наблюдаем,как Ира за@рачивает меня своей хернёй .Бери ношу по себе ,чтобы не хромать при ходьбе...)))
А ты не так делаешь,а?починаєте молоти якусь нісетницю і пускати тільки вам зрозумілі ржати?!
Хм,извините,добрее быть с кем ?Ні, це не та правда...
Ви як кактус колючі... Будьте ніжніше, добріше... жити стане краще і проще.
Я раніше часто переймався всякою фігнею, хоча в принципі зараз теж (але меньше). І стало набагато краще... Спробуйте.
До людей, до мене приклад, ще до тваринХм,извините,добрее быть с кем ?
Приїжджайте краще до ВінниціИра,а что будет с вами,если в Киев приедит ещё две "ana stasiya"?И тоже массажистками/индивидуалками?Там ещё похлеще ,с балкона точно кто то вылетит
))))
Ааа,в реальной жизни я и так добрый человек .Это бригада в полосатых купальниках вызывает у меня омерзение .Вернее,одна здесь и ещё один ).А всем остальным - счастья и здоровьяДо людей, до мене приклад, ще до тварин![]()
Обіцяєте Настюшу та її салон індивідуалок пристроїти в тепленьке місцеПриїжджайте краще до Вінниці![]()
В Теплокомуненерго?Обіцяєте Настюшу та її салон індивідуалок пристроїти в тепленьке місце?!
Ну,вы лучше поторопитесь.На завтра у меня запланирована поход в место "n"Обіцяєте Настюшу та її салон індивідуалок пристроїти в тепленьке місце?!
По Бауману всех не судятОбіцяєте Настюшу та її салон індивідуалок пристроїти в тепленьке місце?!
А чим зайняті сьогодніНу,вы лучше поторопитесь.На завтра у меня запланирована поход в место "n"![]()
![]()
Психодогией и подготовке к походу в место "n".А чим зайняті сьогодні?!