Все почалося з того, що в одному затишному дворику нашого міста я покуштувала справжні хінкалі. Їхній неповторний смак — це було кохання з першого укусу. Вдома я поставила собі за мету, що обов'язково навчуся робити їх власноруч.
Спочатку все йшло не дуже просто. Тісто не тримало форму, хінкалі були далекими від ідеалу, а той самий сік — геть витікав. Я передивлялася безліч відео, але всього було замало. Тоді я згадала про поради професіоналів і зайшла на сайт
https://panmaister.khmelnytskyi.ua/, де прочитала корисні поради щодо замісу тіста та ліплення.
З новими силами, я знову пішла на кухню експериментувати. Тісто нарешті вдалося, м'ясо — запашним, а замість звичайного защіпування я навчилася робити правильний "хвостик" з численними защипами. І ось воно, момент істини! Перша ж хінкалі, яку я надкусила, перевершила всі очікування — з тією самою рідиною, що зігріває зсередини. З того часу мої рідні частіше просять хінкалі, ніж щось інше, і я з задоволенням тішу їх цією неймовірною стравою.