Marfuha
Well-Known Member
- Реакции
- 1,572
- Баллы
- 113
Ниче, с запаса тоже берут, повод другой...Мне поздно!![]()
Ниче, с запаса тоже берут, повод другой...Мне поздно!![]()
Ні) бронетанкові інженерія))))Спалили "кантору", вы явно не из разведки![]()
Контракт надо подписать, а у меня так рука разболелась...До 45 призовний на контракт![]()
Я даже не в запасе.СО-6.Ниче, с запаса тоже берут, повод другой...
Знаю,знаю : "для тех, кто в танке - повторяю в дуло..."Ні) бронетанкові інженерія))))
А ви я бачу обізнанаЗнаю,знаю : "для тех, кто в танке - повторяю в дуло..."![]()
Неа,на свежем воздухепод кондиционером отдыхаете!?![]()
Пока ещё не дразнюсьДразнюкин![]()
Ви ж чули що на параді ЛГБТ були і секс меншини із ЗСУ? От їм вас і віддамоС Вашей авой прозвучало как реальная угроза...![]()
У меня любовник професійний військовий...А ви я бачу обізнана![]()
Неееееет!!!!Ви ж чули що на параді ЛГБТ були і секс меншини із ЗСУ? От їм вас і віддамо![]()
Один добре, а два кращеУ меня любовник професійний військовий...
Что за парад?Ви ж чули що на параді ЛГБТ були і секс меншини із ЗСУ? От їм вас і віддамо![]()
Не, так мужчинами они точно не станутВи ж чули що на параді ЛГБТ були і секс меншини із ЗСУ? От їм вас і віддамо![]()
Да да, і буде: Роби раз, Роби два. Все по командіНеееееет!!!!![]()
Главное, чтобы не одновременноОдин добре, а два краще![]()
Парад секс меншин вчора був в КиєвіЧто за парад?![]()
Та вже приходили. Нічого не вийшло.Да да, і буде: Роби раз, Роби два. Все по команді
Ну ні) у нас субординація і вислуга років)Главное, чтобы не одновременно![]()
Парад секс меншин вчора був в Києві
У наших и крестик прокатитКонтракт надо подписать, а у меня так рука разболелась...![]()
За то на вас нічого поганого писати не будутьНе, так мужчинами они точно не станут![]()
То не наші були)Та вже приходили. Нічого не вийшло.![]()
Цілком вірно) може він взагалі не грамотнийУ наших и крестик прокатит![]()
Моему 2 года до пенсии, но форма у него и выносливость (таки да, сейчас таких уже не делают!!!)Ну ні) у нас субординація і вислуга років)
О, там научат Родину любить, остальное лишнееЦілком вірно) може він взагалі не грамотний![]()
Поздно...Мая неграматнама. ПисАть не умею савсемана
Навіщо тобі щось писати, копати будеш)Мая неграматнама. ПисАть не умею савсемана