Спасибо )Девушка космос. Красотка, милая. Фигура бомба. Лучшая!
Здравствуйте, пишите в телеграммеЖанна! Куда Вы пропали,ау!Телефон не отвечает, надеюсь у Вас все хорошо)
Да,но редко работаюДоброго времени суток. Ещё актуально?
Писал в ЛС , уже все .....но может те кто был на разок согласится. Я бы еще раз заехал.Видно актуальна, раз сегодня обновилось обьявление )
СпасибоПрекрасная девушка, легка в общении и хороша в постели
ДаЖанна, доброго времени суток. Звонил и писал в телеграм. Скажите ваша анкета все ещё актуальна? Спасибо.
Поїхала за кордон в пошуках кращої долі.Может кто знает куда девочка пропала?
А чи залишилися хоч якісь контакти цієї панянки? Заздалегідь дякую!Поїхала за кордон в пошуках кращої долі.
Пишіть їй на форумі особисті повідомлення )) 9 вересня цього року заходила на форумА чи залишилися хоч якісь контакти цієї панянки? Заздалегідь дякую!
А сенс який? В Чехію за нею поїдете?А чи залишилися хоч якісь контакти цієї панянки? Заздалегідь дякую!
Дуже дякую!Пишіть їй на форумі особисті повідомлення )) 9 вересня цього року заходила на форум
Просто цікаво)))А сенс який? В Чехію за нею поїдете?
А звідки ви знаєте, що я саме в цій країні?А сенс який? В Чехію за нею поїдете?
Припускаю, що Ви поціновувачка вишуканої середньовічної архітектури. )))А звідки ви знаєте, що я саме в цій країні?
Так , але не вгадали ) Я нікуди не виїжджала)Припускаю, що Ви поціновувачка вишуканої середньовічної архітектури. )))
Жанна, вы работаете?Так , але не вгадали ) Я нікуди не виїжджала)
ДаЖанна, вы работаете?