Фото 100% ??

Артем86

New Member
Реакции
2
Баллы
3
Вчера был в гостях у данной феи. 10/10!! В жизни красивее чем на фото! По процесу - активная, отзывчивая. В общении легкая и веселая. Кот закрыт в отдельной комнате, не мешал)

Жанна 180

Member
Девушки
Реакции
80
Баллы
18
Вчера был в гостях у данной феи. 10/10!! В жизни красивее чем на фото! По процесу - активная, отзывчивая. В общении легкая и веселая. Кот закрыт в отдельной комнате, не мешал)
Спасибі, рада була познайомитись)

Последнее редактирование:

Hodok

Well-Known Member
Реакции
933
Баллы
113
Треба принципово брати рулетку і робити вимір ніг, бо то є виклик, в 107 см., які озвучені. Я б особисто прийшов з дерев',яною лінійкою, під 2 метри, ефект зустрічі цікавий був би. :)

Жанна 180

Member
Девушки
Реакции
80
Баллы
18
Треба принципово брати рулетку і робити вимір ніг, бо то є виклик, в 107 см., які озвучені. Я б особисто прийшов з дерев',яною лінійкою, під 2 метри, ефект зустрічі цікавий був би. :)
у мене сантиметрова стрічка ?

Demonch1k

New Member
Реакции
1
Баллы
3
Завітав на днях, дуже приємна та красива дівчина, відпочив душею та тілом. Шкода що час закінчився швидко)

Епть

Любить не просто. Просто не любить.
Реакции
1,714
Баллы
113
мерЯть или мерИть? Дружище, это не кафедра филологии для таких диалогов. Погнал я за рулеткой.
Я теж так колись так вважав.
Йде по вулиці краля : довгі ноги , гарні сіднички , цицькі....
А відкриває рот і.... все що починало підніматись починає в'янути )))
У Вас є шанс перевірити )
МенІ особисто роки 4 тому голос здався прокуреним і трохи відштовхуючим. Так і не потрапив до феї з довими ногами в чорних шкарпетках )
Але то вже інша історія .

Hodok

Well-Known Member
Реакции
933
Баллы
113
МенІ особисто роки 4 тому голос здався прокуреним і трохи відштовхуючим. Так і не потрапив до феї з довими ногами в чорних шкарпетках )
Це не зараз треба було писати, а 4 роки тому. За 4 роки багато, шо змінилось. Як події, так і люди.

Жанна 180

Member
Девушки
Реакции
80
Баллы
18
Ви перший хто сказав, що в мене прокурений голос , напевно в кожного своє бачення.

Postoronnim B

New Member
Реакции
0
Баллы
1
Доброе утро) Жанночка, как с вами связаться сейчас?

Сверху