-
Featured
Прошу ответить в личные сообщения)
Прошу ответить в личные сообщения)
ТакЖанна,то ти працюєш?)
пишіть в особистіПривіт. А які умови зустрічі?
+напиши мне
УжеОтпишите в лс
Спасибі, рада була познайомитись)Вчера был в гостях у данной феи. 10/10!! В жизни красивее чем на фото! По процесу - активная, отзывчивая. В общении легкая и веселая. Кот закрыт в отдельной комнате, не мешал)
Jane777773 телеграмПрохання дати контакт в пм
у мене сантиметрова стрічка ?Треба принципово брати рулетку і робити вимір ніг, бо то є виклик, в 107 см., які озвучені. Я б особисто прийшов з дерев',яною лінійкою, під 2 метри, ефект зустрічі цікавий був би.
такий Jane777773 не знаходиться в телеграм((Jane777773 телеграм
MaDe_in_U_Aтакий Jane777773 не знаходиться в телеграм((
Решили ноги померять?Обьявление еще актуальное?)
Хули там мерять, написано же вИсокая брюнетка и..хорошИй роЗтяжкою.Ре
Решили ноги померять?
мерЯть или мерИть? Дружище, это не кафедра филологии для таких диалогов. Погнал я за рулеткой.Хули там мерять, написано же вИсокая брюнетка и..хорошИй роЗтяжкою.
Я теж так колись так вважав.мерЯть или мерИть? Дружище, это не кафедра филологии для таких диалогов. Погнал я за рулеткой.
Це не зараз треба було писати, а 4 роки тому. За 4 роки багато, шо змінилось. Як події, так і люди.Я теж так колись так вважав.
Йде по вулиці краля : довгі ноги , гарні сіднички , цицькі....
А відкриває рот і.... все що починало підніматись починає в'янути )))
У Вас є шанс перевірити )
МенІ особисто роки 4 тому голос здався прокуреним і трохи відштовхуючим. Так і не потрапив до феї з довими ногами в чорних шкарпетках )
Але то вже інша історія .
Ви перший хто сказав, що в мене прокурений голос , напевно в кожного своє бачення.Я теж так колись так вважав.
Йде по вулиці краля : довгі ноги , гарні сіднички , цицькі....
А відкриває рот і.... все що починало підніматись починає в'янути )))
У Вас є шанс перевірити )
МенІ особисто роки 4 тому голос здався прокуреним і трохи відштовхуючим. Так і не потрапив до феї з довими ногами в чорних шкарпетках )
Але то вже інша історія .